Text Size
Tue, Jul 16, 2024

stempelhals.jpgNanoLove generates attraction and love between people.
It is distilled out of nanoflowers which  are cultivated on the hair of the human armpit.

NanoLove is:
a nanofume (perfume on nano scale!)

scentless

created with pheromones

 

"NANO NU"

Opening 09.11.07 Exhibition 09.11.07 - 11.11.07
Vlaams Parlement - The Flemish Parliament

Artists: Peter De Cupere, Honoré d'O, Jodi, Angelo Vermeulen, Annemie Van Kerckhoven, Nick Ervinck, Louis De Cordier


Exhibition and festival about Nano technology organised by the Flemish Parliament in cooperation with MuHKa-Media

logo_nanonu.jpg

More info: visit the website www.nanonu.be

Peter De Cupere presents in this exhibition NanoLove.
NanoLove is:

  • a nanofume (perfume on nano scale!)
  • scentless
  • created with pheromones

More info on the website www.nanolove.be

NanoLove generates attraction and love between people.
It is distilled out of nanoflowers which  are cultivated on the hair of the human armpit.


More  photos and info, click on Read More...
Wat is NanoLove ?

NanoLove is een nanofume.

Een nanofume lijkt op een parfum maar is door de neus niet bewust waarneembaar daar de samenstelling zich op nanoschaal afspeelt.

Wanneer een olfactorisch nano concentraat wordt opgelost in water, alcohol of een olieachtige substantie en tot doel heeft om de ontvanger onbewust een geursensatieprikel te geven, spreekt men van een nanofume. Een nanofume kan echter ook in 'stof' (nanodust) versie verspreid worden en onzichtbaar aanwezig zijn in de ruimte. In dit geval spreekt men van een nanofumespace. Daar deze laatste minder controleerbaar is wordt er voorkeur gegeven aan een oplossing in een vloeistof.

NanoLove is een nanofume dat bestaat uit feromonen. NanoLove speelt hierdoor onbewust op het hormonale gedrag van de ontvanger. De meeste feromonen zijn van nature uit al vrij geurloos.

2 versies:

NanoLove Woman met vrouwelijke feromonen waaronder Copuline het meest gekende feromoon is.

NanoLove Man met mannelijke feromonen met onderandere AndrosteroneWetenschappelijke studies hebben aangetoond dat feromonen degelijk werken als lokstoffen. Meer hierover vind je op de website van nanolove.be.

Om resultaat te hebben dient NanoLove in heel minieme waarde toegediend te worden. Het is dus niet zo dat wanneer men meer NanoLove op zich aanbrengt men meer succes zou hebben bij derden. Integendeel het is zelfs zo dat wanneer men teveel feromonen op heeft, dit een tegengesteld effect creëert daar de hormonale huishouding zich geen blijf weet met teveel seksimpulsen en hierdoor een wantrouwen creëert. Een juiste hoeveelheid NanoLove is dus aangeraden voor een positief resultaat te bekomen.

In hoeverre NanoLove kan bijdragen tot meer aantrekking of / en liefde hangt af van de gemoedstelling van de persoon. Factoren zoals hygiëne, voeding, relaxheid spelen een belangrijke rol bij het percentage aan slaagkansen. Geslachtsvoorkeur (hetero, homo, lesbisch) worden alleen maar extra benadrukt door het nanofume. Een heteroman die NanoLove Man op zich heeft zal gemakkelijker een hetero vrouw aantrekken en vice versa. Zo zal een homo met NanoLove Man gemakkelijker een andere homo aantrekken. Dito voor lesbisch, welke met NanoLove Woman gemakkelijker een vrouw aantrekt dan voorheen.

NanoLove maakt geen verschil in rassen.

Liefde en aantrekking werkt tussen alle rassen. NanoLove werkt namelijk niet op de visuele aspecten, maar op het gevoelsaspect.

Over de tentoonstelling NanoNu.

Professionele Vlaamse kunstenaars o.a. Peter De Cupere, Honoré d'O, Jodi, Angelo Vermeulen, Annemie Van Kerckhoven, Nick Ervinck, Louis De Cordier lieten zich inspireren door de wereld op nanoschaal.  Het resultaat vindt je op verschillende locaties in de gebouwen van het Vlaams Parlement.

Wat is Nano Nu

Nano Nu is hét festival over de ontwikkelingen in Nanowetenschap en Nanotechnologie.  Nano Nu toont fascinerende experimenten en wetenschappelijke inzichten, maar ook nanoproducten die nu reeds op de markt zijn.  Nano Nu brengt films en toneel, telkens met geleide nabespreking en interactieve workshops.  Het toont werken van Vlaamse kunstenaars die zich lieten inspireren door de wereld op nanoschaal.  Nano Nu betekent twee dagen vol lezingen en debatten, interviews en gesprekken met en tussen wetenschappers maar ook met het publiek, heel intiem of in grote groepen.  Nano Nu brengt alles wat in Vlaanderen leeft rond Nanowetenschap en Nanotechnologie samen in het Vlaams Parlement in Brussel voor een wervelend treffen op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2007.